Motorgumi

kereső

Szélesség: Magasság: Átmérő:
Gumi méret
Gumi méret
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Szélesség: Átmérő:
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik

Válogatott sport túra motorgumik 2. Rész

Egy Metzeler Roadtec 01-gyel öltöztetve a motorunk szintén gyorsabb lesz száraz időben, mint a PR4. De ez az abroncs nedves időben is gyorsabb tud lenni, és még egy jó pont, hogy közel olyan jó futásteljesítményre képes, mint a Pilot Road 4. Tehát van egy sport túra motorgumink, ami szinte mindent jól csinál.

Mindehhez még úgy néz ki, mint egy MotoGP eső gumi, és ez mondhatni meglehetősen dögössé teszi. Sokak véleménye szerint ez az abroncs 2017 kiemelkedő abroncsa. Már láttuk, amikor a Metzeler egy sport gumit készített közútra a M7 RR-el. Közel ugyanaz a történet most ezzel a Roadtec 01-gyel is, csak a sport túragumik terén. Ez a futófelület testre szabott koszos és nehéz körülmények között, a gumikeverék mikroszinten is képlékeny, ami azt jelenti, hogy a futófelület részei a városi utcák tökéletlenségeibe simulnak, jelentősen kiterjesztve a tapadás határait.

A horony mintázat alacsony tapadási helyzetekre is alkalmas. Hosszú lamellák, víztározók – minden ami kell nedves körülmények között. Az övfeszültséget modulálták, ami a középső íven feszes és a szélek felé lágyul. Ez azt is jelenti, hogy a csúcs rész borotvaéles pontossággal tapad új korában, ami az idő múltával kissé lágyul és kényelmes tapadássá szelídül.


És mi a hátránya?


Széles tapadófelülete jól tapad és hosszú élettartamú, viszont hajlamos lehet az egyenetlen kopásra. Azt se felejtsük el, hogy a Roadtec 01 sport túra motorgumi nem helyettesíti az elődjét, a 01 azt jelenti, hogy ez egy teljesen új motorgumi, tehát lehetnek kiforratlanságai, szemben az előd Z8 Interacttal, amelyet felvált. Mindent összevetve, ez egy elképesztő abroncs, de nem biztonságosabb esőben, mint a PR4, viszont határozottan gyorsabb. Lendületes száraz és szórakoztatóbb körülmények között is, és szinte az egyetlen abroncs, amely meg tudja közelíteni a PR4 futásteljesítményét.


Pirelli Angel GT sport túra motorgumi


De mi van ha valakit nem érdekel a futásteljesítmény, csak egy jó motorgumit szeretne itt és most. Nos a Pirelli Angel GT sport túra motorgumi egy megbízhatóan kiforrott, rendkívül könnyű példány, mely hatásosan csökkenti a rugózatlan tömegeket, így a felfüggesztés könnyedebben tarthatja a kapcsolatot a talajjal. Az eredmény több tapadás. A kettős gumikeverék felhasználásának is köszönhetően a középvonali kopórész nagyon keskeny, az oldalfalak viszonylag lágyabb komponense nagyobb területet foglal el, ezzel a kanyarodási tapadás ultra érzékeny kezelhetőséget biztosít.


Kinek ajánlható?


Ez teljesen attól függ, hogy milyen stílusban használják. A bátortalanabb motorosok hamar elhasználhatják a középső kopórészt, és az egyenetlen kopásnak köszönhetően komforttalan, átlagos haladási érzetben lehet részük. Viszont azok, akik hajlamosak odatenni magukat kanyarokban is, ragyogó motorozási érzetet kapnak minden helyzetben, ráadásul a kopás is egyenletes marad, ezzel az abroncs minősége is soká fennmarad. Ezt hívja a Pirelli Extended Mileage Sport technológiának. Tehát ha egy sportos lovas vagy, ez lehet a te abroncsod.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez
Tisztelt ügyfelünk!
A webshopunk zavartalanul működik. Az online rendelések kiszállítása folyamatos.
Az elvitelre rendelt termékeket 8-15 óráig tudja átvenni.
A gumiszervizünk nyitva H - P: 8-17-ig.
A termék jelenleg nincs készleten.


Kérjük adja meg adatait és hamarosan értesítjük a várható szállítási időről.Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk.

Kollégáink 1-2 munkanapon belül válaszolnak kérésére.


Ez a termék a Koronavírus miatt kialakult gyártói és szállítói leállások következtében nem rendelhető. Kérem válasszon olyan terméket amely raktáron van.