Motorgumi

kereső

Szélesség: Magasság: Átmérő:
Gumi méret
Gumi méret
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Szélesség: Átmérő:
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik

Motorgumi szerelés

Motorgumi szerelés gyorsan, garanciával

A közlekedés motorral kényelmes, gyors, és a szabadság érzetét kölcsönzi a mindennapoknak. Élvezetes azonban csak akkor lehet, ha a járgányoddal minden rendben van. Nem csak az időnkénti ellenőrzésre és karbantartásra gondolunk, hanem az olyan nem várt helyzetekre is, amikor a gumi szerelés azonnal szükségessé válik.

motorgumi_szereles

Miért vidd a motort szakemberhez?

Ha csak saját magad nem rendelkezel otthon egy komplett szerelőműhellyel, érdemes profikra bízni minden olyan teendőt, mely a járgánnyal, az abroncsokkal kapcsolatos. Ezt nem csak a kényelem indokolja, hanem az is, hogy a szakemberek rendelkeznek mindazokkal a felszerelésekkel, amelyek a motorgumi szereléshez, az alkatrészcseréhez szükségesek. Műhelyünk csúcstechnikájú berendezésekkel áll azoknak a motorosoknak a rendelkezésére, akik szeretnék a szerelés időtartama alatt a legnagyobb biztonságban tudni kedvencüket.

Mikor válik szükségessé a gumi szerelés?

•    Időszakos szerviz alkalmával
•    Szelephézag állítás kapcsán
•    Teleszkóp szimering csere céljából
•    Defektből adódó gumijavítás, esetleg csere során
•    Az abroncs elöregedése miatti gumicsere kapcsán
•    S természetesen minden más olyan alkalommal is, ha úgy érzed, romlott a járgány úttartása, zajosabb lett, valami nem stimmel vele, és fontosnak tartod, hogy a biztonságos közlekedés érdekében tapasztalt szakemberek nézzék át a gépet.

motorgumi_szereles_1 motorgumiszereles

Miből áll a motorgumi szerelés műhelyünkben?

Bizonyos kilométerenként akkor is érdemes eljönnöd hozzánk, ha nem tapasztalsz semmilyen hiányosságot. A biztonságos közlekedés megköveteli az időszakos szervizt, mely során átnézzük a fékeket, a futóművet, a láncot, a csapányagat, a légszűrőt, meggyőződünk arról, hogy a csavarok nem lazultak-e ki. Ezek a teendők azért rendkívül fontosak, mert segítségükkel megelőzhető, hogy akár életveszélyes szituáció alakuljon ki az utakon. A futásteljesítménytől függően 6-12 000 kilométerenként olajcsere is szükségessé válhat, a szerviz alkalmával természetesen ezt is elvégezzük.

Ha azt tapasztalod, hogy a motor egyre zajosabb, és a teljesítmény is csökken, akkor valószínűleg szelephézag javításra van szükség. Amennyiben ez nem történik meg időben, úgy a motor durrogni kezd, de a szelepek és a dugattyú is kárát láthatják a figyelmetlenségnek. Azt fontos tudnod, hogy ezt a műveletet kizárólag hideg motoron lehet elvégezni, tehát arra számolnod kell, hogy a járgányt egy napig a műhelyben kell hagynod a rendes kihűlés érdekében.

Munkánk során gyakran tapasztaljuk, hogy a kopás, vagy valamilyen mechanikai sérülés következtében a teleszkóp szimering cserére szorul. A lengéscsillapító olaj „elengedése” nem csak sok kosszal jár közlekedés közben, hanem veszélyes is, ugyanis az úttartás romlik, és a fékek is kevésbé hatékonyan működnek a ráfolyó olaj következtében. A csere nem kerül vagyonokba, és műhelyünkben a speciális szerszám segítségével gyorsan el is végezhető a művelet.

Motorosként valószínűleg úgy vagy vele, hogy a járgány nem csak egy közlekedési eszköz, hanem ennél jóval több. Természetes, hogy nem szeretnéd, ha akárcsak megkarcolódna a felni a javítás közben. Éppen ezért legyen szó a kerék kiegyensúlyozásáról, vagy a gumi cseréjéről, műhelyünkben a legnagyobb körültekintéssel bánunk kedvenceddel. Ha defektes gumival jössz hozzánk, a lehetőségekhez mérten megpróbáljuk menteni a helyzetet, de sok esetben a biztonság érdekében inkább a gumicserét szoktuk javasolni.

Motorgumi szerelés árak és garanciák

Modern korszerű szakműhelyünkben, természetesen motorgumi szerelést is vállalunk. Nincs más dolgod, mint egyeztetni kollégáinkkal a motorgumi szerelés időpontját és eljönni hozzánk a motoroddal és a felszerelendő gumikkal.

Amennyiben a webshopunkban online rendeltél motorgumit, abban az esetben kedvezményes motorgumi szerelésben is részesülhetsz. Hozzáértő kollégáink rövid időn belül elvégzik a motorgumi szerelést.

Az általunk végzett motorgumi szerelésre 6 hónap garanciát vállalunk.


A szerelés ára:

 Motor kerék ki és beszerelés
3000
 Sport,Sport túra, Naked komplett szerelés első 4000
 Sport,Sport túra, Naked komplett szerelés hátsó 5000
 Chopper-Cruiser, Oldtimer, dobfékes, kardános komplett szerelés első 4000
 Chopper-Cruiser, Oldtimer, dobfékes, kardános komplett szerelés hátsó 6000
 Kis robogó 100cm3 alatt komplett szerelés első 4000
 Kis robogó 100cm3 alatt komplett szerelés hátsó 5000
 Robobó 100cm3 felett komplett szerelés első 4000
 Robobó 100cm3 felett komplett szerelés hátsó 6000
 Cross, Endúró komplett szerelés 5000
 Kézben hozott kerék centrír 1500
 Kézben hozott kerék centrír plusz szerelés 3000
 Kézben hozott kerék gumi le és felszerelés 1500
 Kézben hozott kerék gumi le vagy felszerelés 750
 Kerék le-fel szerelés plusz centrír 4000Robogó motorgumi szerelés

Klikkelj ide és vedd fel velünk a kapcsolatot,
hogy mihamarabb segíteni tudjunk Neked.


0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez