Motorgumi

kereső

Szélesség: Magasság: Átmérő:
Gumi méret
Gumi méret
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Szélesség: Átmérő:
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik

Tesla elektromos motorkerékpár érkezik jövőre?

Felröppent a hír, hogy a következő év nyarán a Tesla cég, mely elektromos sportautó gyártásáról nevezetes, Tesla Model S néven elektromos motorkerékpárt dobna a piacra...

Felröppent a hír, hogy a következő év nyarán a Tesla cég, mely elektromos sportautó gyártásáról nevezetes, Tesla Model S néven elektromos motorkerékpárt dobna a piacra, olvasható a motorinfo.hu oldalán. Mindez eddig mindössze arra alapozódik, hogy a Youtube egyik új csatornáján egy állítólagos Tesla reklámmal találkozhatunk, mely az említett motorkerékpár is látható, de nem elég jól kivehetően. Így természetesen megkérdőjelezhető a videó eredetisége.

Az amerikai tesla autógyártó újdonsága?

A Tesla elektromos autógyártót valószínűleg nem kell bemutatni senkinek, már több világhírű nagy teljesítményű és gyors e-autómodellt adott a világnak, de eddig nem nagyon hallottunk róla, hogy az elektromos-autó fejlesztés és gyártás területén szerzett szerteágazó tapasztalatait fel szeretné használni a motorgyártás terén is, betörve annak most éledező piacára. Az állítólagos reklámfilm egy teljesen új Youtube csatornán látott nagyvilágot, tehát nem vehető készpénznek az általa közölt információ. A videón egyébként sokan egy Ducati motort vélnek felfedezni, a klip egyébként úgy készült, hogy a motorból szinte semmi kivehető részlet ne látszódjon. Már csak ez is kérdésessé teszi a videó eredetiségét.

Elektromos motor háború várható az amerikai piacon?

Az amerikai piacon az utóbbi években erősen lecsökkent az eladott motorkerékpárok száma, így a gyártók már egy ideje azon törik a fejüket, hogyan is lehetne ezt a trendet megállítani, és az ellenkezőjére fordítani.

Újabban az látszik körvonalazódni, hogy egyre több gyártó jelenti be koncepcióját az elektromos motorkerékpárok gyártására, köztük a Harley Davidson is. 2010 óta több gyártó, köztük a Zero, Brammo, Energica, és Mission kezdett el 50 mérföldnél hosszabb távra képes elektromos kerékpárok kifejlesztésével. Egy tökéletesen csendes, karbantartást nem igénylő városi ingázásra alkalmas jármű volt a cél, amivel akár több női vásárlót is meg lehet nyerni.

Azonban közben az erős elektromos motorok fejlesztése során feltűnt azok rendkívül jó gyorsulása, mellyel akár 3 másodperc alatt fel lehet gyorsulni 100-ra, az akkumulátorok 130 mérföldnél is nagyobb táv megtételére lettek képesek, és az e-motorokkal elérték a 150 mérföldes (240 km/h) végsebességet. A gyártók abban reménykednek, hogy ezekkel gyors és új életérzést hordozó motorkerékpárokkal sok fiatalt lehet majd visszacsábítani a motorosok táborába.

A Zero Motorcycles alelnöke szerint az elektromos motorkerékpárok mára már tökéletesen alkalmasak arra, hogy megadják a motorosok számára az izgalmat, a gyorsulást, a kontrollt és a szabadság érzetét, mindezt pedig a hangos zajok, túlzott rezgések, hő, füst, és olajfoltok nélkül, minimális karbantartási igénnyel.

Ennek némileg ellentmond az, hogy a Harley fejlesztette LineWire számára jellegzetes motorhangot kiadó alkalmatosságot fejlesztettek a tervezők, mondván: a motor hang az nem lehet vita tárgya.

Jelenleg az egyik legnagyobb kihívás a gyártók számára, hogy az elektronos motorok nagy súlyát lecsökkentsék egy jobban elfogadható szintre.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez
Tisztelt ügyfelünk!
A webshopunk zavartalanul működik. Az online rendelések kiszállítása folyamatos.
Az elvitelre rendelt termékeket 8-15 óráig tudja átvenni.
A gumiszervizünk nyitva H - P: 8-17-ig.
A termék jelenleg nincs készleten.


Kérjük adja meg adatait és hamarosan értesítjük a várható szállítási időről.Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk.

Kollégáink 1-2 munkanapon belül válaszolnak kérésére.


Ez a termék a Koronavírus miatt kialakult gyártói és szállítói leállások következtében nem rendelhető. Kérem válasszon olyan terméket amely raktáron van.