Motorgumi

kereső

Szélesség: Magasság: Átmérő:
Gumi méret
Gumi méret
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Szélesség: Átmérő:
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik

Sportec M7 RR sport motorgumi a Metzelertől

A Metzeler Sportec M7 RR sport motorgumit úgy alakították ki a tervezők, hogy az olyan motorosok számára legyen kiválóan alkalmazható, akik lényegében minden időjárási körülmények és hőmérsékleti viszonyok között szeretnék használni erőteljes vasaikat. Az M7 RR motorgumi a Metzeler Road Racing-ben szerzett tapasztalataiból származik, de közúton is jól működő profilt, szerkezeti anyagokat, gumi vegyületeket és futófelületi mintázatot kapott.


Az M7 RR sport motorgumi technológiái


Mindannyian tudjuk, hogy a közutak korántsem mindig tökéletesek, főként ha egy versenypályával hasonlítjuk össze. A legkülönbözőbb helyzetekben kell szembenézni váratlan nedves foltokkal, kavicstörmelékekkel, kátyúkkal, esővízzel, hideg hőmérséklettel, egyenetlen aszfalttal.

Ezekhez a kontrollálhatatlan változókhoz a Metzeler az Interact technológia felhasználásával egy új gumikeveréket fejlesztett ki, és a magas szilícium-dioxid vegyület tartalomnak köszönhetően a sport motorgumi hatékonyabb tapadást produkál nedves felületeken és a talajjal is hatékonyabb az érintkező felületek kapcsolata.

motorbike_knee_down_397845.jpg_d


Sportec M7 RR futófelületi jellemzői


A hosszirányú szaggatott hornyokat a futófelület oldala felől keresztirányban szintén rövid hornyok érintik, melyek egyrészt növelik a gyorsító erők átadását a talajra, másrészt elősegítik a kopás egyenletességét.

A keretirányú vájatok kiváló hatékonysággal képesek a víz eltávolítását megoldani. Ezekben a keresztirányú hornyokban a mélység fokozatosan csökken a vállfelület felé haladva, hogy növelje a tömörséget, amivel a sport motorgumi jobban ellent tud állni a lendületes bedöntött kanyarodások során keltett tolóerőknek.

Ezzel szemben a szélességük növekszik, hogy a nedvesség eltávolítása mindig produktív legyen.

A futófelület gumikeverékének kialakítása során alapvető cél volt, hogy a tapadás ne csak az ideális, meleg aszfalt helyzetekben legyen kiváló, hanem a nedves és hidegebb hőmérsékleteknél, és a rossz minőségű aszfalt utak esetében is folyamatosan rendelkezésre álljon.

Az első kerekek 100 százalékban szilika (SiO2) tartalommal rendelkeznek.


A profil jellemezői és a sportos kezelhetőség


Egy sport motorgumi esetében a profil feladata a kezelési tulajdonságok befolyásolása. A Sportec M7 RR sport motorgumi profilja a Road Racing versenyekből származik, Guy Martin és más versenyzők használták ezt a fejlesztést.

Ez a kialakítású profil azonnali bedöntéseket tesz lehetővé a függőleges helyzetekből a minél gyorsabb irányváltások érdekében. A vállrész felé haladva 5 százalékkal nő a tapadó felület nagysága, jobb tapadást és pontosabb kanyarvételeket biztosítva.

A Road Racing-ből származó nagy merevségű oldalfal struktúra és a verseny profil extrém agilis kezelhetőséget biztosít.

Az M7 RR egyedülálló tulajdonsága, hogy sportos kezelhetőséget szolgáltat a hideg hőmérsékletű tényezők között is. 20 százalékkal hosszabb futásteljesítmény a Sportec M5 Interact-hoz képest.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez
Tisztelt ügyfelünk!
A webshopunk zavartalanul működik. Az online rendelések kiszállítása folyamatos.
Az elvitelre rendelt termékeket 8-15 óráig tudja átvenni.
A gumiszervizünk nyitva H - P: 8-17-ig.
A termék jelenleg nincs készleten.


Kérjük adja meg adatait és hamarosan értesítjük a várható szállítási időről.Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk.

Kollégáink 1-2 munkanapon belül válaszolnak kérésére.


Ez a termék a Koronavírus miatt kialakult gyártói és szállítói leállások következtében nem rendelhető. Kérem válasszon olyan terméket amely raktáron van.