Motorgumi

kereső

Szélesség: Magasság: Átmérő:
Gumi méret
Gumi méret
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Szélesség: Átmérő:
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik

Motorgumi Harley Davidsonra

A Harley Davidson motorok neve nem hiába maradt meg annyira a köztudatban, az amerikai motorok ugyanis már hosszú évtizedek óta meghatározó szereplői a motorkedvelők világának, ezen felül pedig az első olyan márkáról beszélünk, amelyik ténylegesen is életformává alakította át a motorozás élményét. Egy Harley Davidsont ma is minden ember, sőt mi több, minden motoros is megnéz az úton, és bár nagyon sokan inkább a japán motorokra esküsznek még akkor is, ha chopperekről van szó, összességében viszont mégis minden elismeri, hogy a gyártótól nem csak egy szimpla motort kapunk, hanem egy igazi életformát, egy életérzést is. Mivel Harley-tulajdonosnak lenni igazán nagy megtiszteltetés, korántsem tekinthető véletlennek, hogy a gyártó gondoskodott arról, hogy a motorosok direkt a márkának szánt motorgumikat is vásárolhassanak maguknak.

Ha Harley Davidson motorgumi, akkor Dunlop

A Harley Davidson alapos megfontolás és számtalan teszteredmény átvizsgálása után döntött úgy, hogy saját motorkerékpárjaikra csak és kizárólag a Dunlop gyárthat olyan motorgumikat, amelyek specifikusan az egyes típusokhoz készültek. A Dunlop ebből kifolyólag nem csak garantálta, illetve garantálja a mai napig, hogy olyan gumiabroncsokat kínál a márka tulajdonosainak, amelyek más motorokra nem elérhetők, hanem ezen túlmenően azt is, hogy minden paraméterét, ezáltal még a mintázatát is direkt az igényekhez igazítva alakították ki.

A Harley Davidsonokra gyártott Dunlop motorgumik ugyanis olyan profilkialakítást kaptak, amelyek megfelelnek a futóműalkatrészek által meghatározott helyigénynek, illetve magabiztos stabilitást nyújtanak még az extrémen magas önsúlyú modellek esetében is, hiszen az amerikai motorok nem csak testesek, hanem rendkívül nehezek is, amihez speciális teljesítményű motorgumik szükségesek. Mivel a márka tulajdonosai köztudottan imádják a hosszabb távú túrákat, ezért a Dunlop gondoskodott arról is, hogy a specifikus motorgumik a statikus terhelés során keletkező gyakran extrém mennyiségű hőt megfelelő módon elvezessék, illetve a kimagaslóan kopásálló futófelület még sok kilométer után is biztosítsa a megfelelő tartósságot.

A Harley Davidson egyes típusait minden esetben a Dunlop D401-es, 402-es, 407-es, 408-as vagy 247-es motorgumi családjaival szerelik fel már első szerelésben is. Ezek mindegyikére az extrémen magas futásteljesítmény mellett a jó tapadás a jellemző. Mivel a Harley Davidsonok esetében minden esetben nagyon fontos a dizájn is, ezért a Dunlop gondosan odafigyelt erre is, ebből kifolyólag kaphatóak klasszikus kialakítású, mintázatú és még színezetű abroncsaik is.

A Dunlop gumigyártóról

A Dunlop a világ egyik vezető gumigyártója, akik nem csak személyautókra és tehergépkocsikra, hanem motorkerékpárokra is rendszeresen előrukkolnak újdonságokkal, illetve több specifikus termékük is van, mint amilyen a Harley Davidson motorgumi. A gyártó egyöntetűen nagy elismerésnek és hírnévnek örvend elsődlegesen a nagy teljesítményű, prémium kategóriás autósok és motorosok körében.

A gyártó nagyon sok versenytapasztalattal rendelkezik, amelyeket rendszeresen beépítenek aktuális termékeikbe, de közben rengeteg új technológiát is alkalmaznak. Ilyen többek között a Dunlop Touch Technology is, ami a cég saját szabadalmán alapul. A Dunlop motorgumik világhírű gyártók gyári első szereléseként is jellemzőek, így a Harley Davidson mellett a Ducati, a BMW, a Honda, a Kawasaki, a Suzuki, de még a KTM is alkalmazza őket.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez
Tisztelt ügyfelünk!
A webshopunk zavartalanul működik. Az online rendelések kiszállítása folyamatos.
Az elvitelre rendelt termékeket 8-15 óráig tudja átvenni.
A gumiszervizünk nyitva H - P: 8-17-ig.
A termék jelenleg nincs készleten.


Kérjük adja meg adatait és hamarosan értesítjük a várható szállítási időről.Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk.

Kollégáink 1-2 munkanapon belül válaszolnak kérésére.


Ez a termék a Koronavírus miatt kialakult gyártói és szállítói leállások következtében nem rendelhető. Kérem válasszon olyan terméket amely raktáron van.