Motorgumi

kereső

Szélesség: Magasság: Átmérő:
Gumi méret
Gumi méret
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Szélesség: Átmérő:
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik

Mitas Sport Force+ sport motorgumi

A Mitas nevű céget talán kevesen ismerik, ez egy cseh alapokon indult gyártó, mely már 1920-tól kezdődően foglalkozik gumiabroncsok gyártásával. Rengeteg -féle közlekedési és mezőgazdasági eszközre készítettek már gumiabroncsokat és ezzel is egyre inkább sikerült az európai piacokon helyet szerezniük maguknak. Jelenleg a Trelleborg Group céghálózatba ágyazódva készítik egyre jobb minőségű gumiabroncsaikat. A jelenlegi anyacég egyébként az egyik legnagyobb polimerek fejlesztésével foglalkozó óriáscég a világon, mely a műanyagoktól a legkülönbözőbb gumiipari termékekig mindennel foglakozik.

A Mitas Sport Force+ sport motorgumi fejlesztéseiA Sport Force+ motorgumit a gyártó nemcsak sport motorokra, hanem naked és sport túra gépekre is ajánlja, és a legfőbb előnyeinek az alábbiakat említi:

  •  - A Strong Carcass Technology-nak köszönhetően sikerült egy olyan merev és stabilitást nyújtó karkasszal előállni, mely nemcsak elősegíti a nagyobb futásteljesítmény elérését, de azt is, hogy ez alatt a hosszú futásteljesítmény alatt mindvégig rendelkezésre álljanak a kiváló tapadási képességek.

  •  - A futófelület gumivegyületének kifejlesztéséhez igénybe vették az anyacég elemi alkotórész elemző programját és a speciális számítógép vezérelt szimulációt, és így optimalizálták lépésről lépésre a legmagasabb szintű tapadási képességek eléréséig.

  •  - A futófelületen található különleges formájú csatornáknak köszönhető a maximális kontrollálhatóság nedves időben is.

  •  - A 3D Optimum Groove Technology garantálja, hogy a motorgumi soha ne hevítse túl magát, így kevésbé kopik, kevesebb üzemanyagot fogyaszt, és tovább megtartja kiváló tapadási képességeit.

    sport_touring_girl


Az új 'acélzsinór' technológia


Az OSCT (Optimum SteelCord Technology) optimálissá teszi az acélzsinórok 0 fokos elhelyezését a szövetvázban, a végeredmény pedig egy ideálisan kiegyensúlyozott sportos motorgumi, ami mindig eszményi tapadási kapcsolatban van az aszfalttal, ezzel maximalizálva a kiváló gumikeverékkel elért tapadási teljesítményeket. Ez az előny különösen a hegyesszögű kanyarodások során éreztetni pozitív hatását.

Mindez a sportos merevség és stabilitás a szövetvázban nem megy a komfortosság rovására, a gumiabroncs nyugodt utazó tempóban megfelelően rugalmas, különösen az egyenesekben.


A Mitas Sport Force+ sport motorgumi előnyei összegezve


  •  - Azonnali közvetlen tapadási teljesítmények, gyors és könnyű kormányzás, kiváló kanyarstabilitás.

  •  - Motoros-barát gumiabroncs visszajelzések az útról a még jobb kormányozhatóságért.

  •  - Állandó tapadási teljesítmények a motorgumi teljes élettartama alatt.

  •  - A Sport Force+ speciális futófelületi gumivegyületeinek köszönhetően garantálható a magas szintű motorozási élmény, a kiváló és stabil tapadás. Az S-SBR elasztomerek, a gumikeverékhez hozzáadott más speciális adalékok egy olyan együttműködést végeznek a bemelegedett futófelületben, ami együttesen biztosítja maximális útfogást és a minél hosszabb élettartamot. Speciális anyagok szolgáltatják azt is, hogy a futófelület hideg időben se veszítse el tapadási teljesítményeit.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez
A termék jelenleg nincs készleten.


Kérjük adja meg adatait és hamarosan értesítjük a várható szállítási időről.Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk.

Kollégáink 1-2 munkanapon belül válaszolnak kérésére.


Ez a termék a Koronavírus miatt kialakult gyártói és szállítói leállások következtében nem rendelhető. Kérem válasszon olyan terméket amely raktáron van.