Motorgumi

kereső

Szélesség: Magasság: Átmérő:
Gumi méret
Gumi méret
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Szélesség: Átmérő:
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik

Michelin Pilot Sport motorgumi

A világ talán leghíresebb gumiabroncs gyártója, aki a legelőször gyártott radiál gumiabroncsokat motorkerékpárokra, most elhozta a scooterek számára is a kiváló tapadást biztosító radiál technológiát.

A világ talán leghíresebb gumiabroncs gyártója, aki a legelőször gyártott radiál gumiabroncsokat motorkerékpárokra, most elhozta a scooterek számára is a kiváló tapadást biztosító radiál technológiát. A Pilot Sport SC nagyon ajánlott az 'ultra' nagy robogók számára, mint például a Suzuki Burgman 650, melynél a radiál gumiabroncs remekül segít kiemelni a rugózási komfortot, a kiváló stabilitást, és a megfelelő kezelhetőséget.

A Michelin Pilot Sport SC scooter abroncs jellemzői.

- A radiál gumiabroncs szerkezet nagyban elősegíti a menetstabilitás fenntartását a nagyobb sebességeknél is, és a futófelület kopását is egyenletessé, egységessé teszi.

- A kormányzás nemcsak precíz, de a gumiabroncsok felől rengeteg információt kapunk vissza, melyekkel a irányíthatóság, a kanyarodási stabilitás még kontrollálhatóbbá válik.

- Semi-slick futófelületi mintázatot kapott.

- Az egész gumiabroncs teljesítmény orientált profilú lett tervezve.

- Magasan az átlag feletti komfortot biztosít motorozás közben, mindezt a Michelintől megszokott kiemelkedő tartósság kíséri.

- Ez a scooter abroncs H sebességindexű, tehát 210 km/h sebességgel is hajtható.

- A mélyen barázdált futófelületi mintázat fokozott víz kiválasztására képes, ezáltal esős körülmények között is megfelelő biztonsággal irányízható.

- A felhasznált radiál technológiát a Michelin a motorversenyzés világából emelte át a utcai motorkerékpárok világába.

A Michelin új sport túra abroncsa, a Pilot Road 4

A francia cég ezzel az abronccsal azt ígéri, hogy még jobb teljesítményt, és még hosszabb élettartamot nyújt, mint a Pilot Road 3. a futófelüeltne a Michelin új szabadalmaztatott technológiája, az XST látható, mely a nagy futófelületi barázdák közötti vékony lamellákat jelenti, melyekkel a nedvesség sokkal jobban elvezethető a tapadó felületek útjából. Ezek a lamellák felelősek azért is, hogy megszüntessék a rendellenes egyenetlen kopást a hirtelen fékezések során száraz úton.

A Michelin külön kiemelte, hogy ez az abroncs 17 százalékkal jobb nedves fékteljesítménnyel rendelkezik, mint a következő legjobb rivális, valamint a motorgumi működési tartománya a új szilika komponenseknek köszönhetően 0 Celsius foktól 50 fokig kiváló tapadást nyújt. Az abroncs a cég szerint 20 százalékkal hosszabb futásteljesítményre képes, mint az előző generációs Pilot Road 3.

A standard változat mellett rövidesen jönnek a Trail és GT változatok is, a Trail használja majd a két komponensű 2CT technológiát a futófelületen.

Az első tapasztalatok szerint nagy javulás érezhető a kormányozhatóság terén, kiváló a semlegesség. A stabilitás mind egyenes vonalú mozgásnál, mind pedig kanyarodáskor kiváló. A kontrollt a poros, sziklaomlásos hegyi utakon sem veszíti el a motoros, folyamatosan megvan a kézzelfogható irányíthatóság.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez
Tisztelt ügyfelünk!
A webshopunk zavartalanul működik. Az online rendelések kiszállítása folyamatos.
Az elvitelre rendelt termékeket 8-15 óráig tudja átvenni.
A gumiszervizünk nyitva H - P: 8-17-ig.
A termék jelenleg nincs készleten.


Kérjük adja meg adatait és hamarosan értesítjük a várható szállítási időről.Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk.

Kollégáink 1-2 munkanapon belül válaszolnak kérésére.


Ez a termék a Koronavírus miatt kialakult gyártói és szállítói leállások következtében nem rendelhető. Kérem válasszon olyan terméket amely raktáron van.