Motorgumi

kereső

Szélesség: Magasság: Átmérő:
Gumi méret
Gumi méret
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Szélesség: Átmérő:
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik

Hódít az interneten a Bridgestone motorgumi

Nem véletlen, hogy az olyan ismert márkanevek mellett, mint a Pirelli, a Continental vagy a Michelin, a Bridestone motorgumi is egyre népszerűbbé válik Magyarországon is. Ráadásul elkönyvelhetjük, hogy új trend hódít hazánkban is, hiszen egyre többen vásárolnak online is motorkerékpárjukhoz különböző alkatrészeket, kiegészítőket és motorgumit is. Nincsen ez másképpen e, egyre népszerűbb gumimárkával sem.

Hódít az interneten a Bridgestone motorgumi

Nem véletlen, hogy az olyan ismert márkanevek mellett, mint a Pirelli, a Continental vagy a Michelin, a Bridestone motorgumi is egyre népszerűbbé válik Magyarországon is. Ráadásul elkönyvelhetjük, hogy új trend hódít hazánkban is, hiszen egyre többen vásárolnak online is motorkerékpárjukhoz különböző alkatrészeket, kiegészítőket és motorgumit is. Nincsen ez másképpen e, egyre népszerűbb gumimárkával sem.

A Bridgestone egyik szlogenje szerint, ők a mobilitási megoldások egyik vezetői. Ezt nyilván mi sem szeretnénk megcáfolni, hiszen ismerjük a széles termékpalettájukat, amellyel már bizonyítottak világszerte. A Bridgestone gumimárka ugyanis nem csak a személygépjármű és a motorkerékpár gumijait hódította meg, hanem a mezőgazdasági gépeken, tehergépjárműveken és buszokon is gyakran köszönnek vissza az utakon ezek a gumiabroncsok.

A Bridgestone gumik egyaránt kaphatóak kereskedőknél, szerelőknél, márkaszervizeknél és az interneten is beszerezhetőek már a különböző autós és motoros gumikat árusító webáruházakban.

A Bridgestone mint gumimárka

A Bridgestone története egészen 1931-ig nyúlik vissza, amikor japánban megalapította Isibasi Sódzsiró. A név is az ő nevéből származik, hiszen a japán Isibasi jelentése kőhíd, ami angolul stone bridge. Az elmúlt több, mint 90 év alatt a japán vállalat már legalább 24 országban vált elérhetővé és közel 150 gumigyárral büszkélkedhet. 2009-ben pedig olyan nagy márkaneveket is megelőzve lett a világ legnagyobb gumigyártója, mint a Michelin, a Goodyear, a Continental vagy a Pirelli. Amit szintén nem tudnak sokan, hogy a Bridgestone gyárakban készülnek az eredetileg amerikai Firestone és Dayton gumiabroncsok is.

A Bridgestone 2008 áprilisa óta már Magyarországon is saját abroncsgyártó üzemet működtet, egészen pontosan Tatabányán. A hazai gyár 2017-re a napi kapacitását egészen 14.000 gumiabroncsig képes volt növelni, köszönhetően a modern japán technológiának, amelyet itt is alkalmaznak. A tatabányai üzembe pedig a környék számos polgárának kínál munkalehetőséget olyan posztokon mint a kutatás és fejlesztés, a gyártás, a sales és marketing vagy a kiskereskedelem.

A Bridgestone motorgumi abroncsai

Bár a hazai üzemben elsősorban személygépjárművekhez és terepjárművekhez gyártanak minőségi gumikat, a hazai piacon is elérhető a Bridgestone motorgumi teljes palettája, amelyet a kétkerekű jármű szerelmesei is imádnak. Köszönhetően az állandó kutatásnak és fejlesztésnek, az alkalmazott technológiáknak, a kiváló szakembereknek és a közel 100 éves múltnak, a Bridgestone motorgumikat már igen széles körben alkalmazzák. Nem csak „otthoni” használatra, de versenypályákon, sportolásnál, túrázáshoz és off road tevékenységekhez is gyártanak speciális gumikat.

A Bridgestone motorgumi termékcsalád kiváló tapadást és úttartást tesz lehetővé, világszínvonalon, hogy kihasználhassuk a motorunkban rejlő lehetőségeket. Az optimalizált kopásnak, a jó vízelvezetésnek és a speciális kialakításoknak köszönhetően rövid és hosszú távon is kiváló eredményeket mutattak fel az elmúlt években. Ezeket pedig nem csak a hivatalos tesztek, de a motorkerékpár tulajdonosok is alátámasztják.

Ezek a legnépszerűbb Bridgestone motorgumik

Noha az összes Bridgestone motorgumi jó választás a kezdő és haladó motorozóknak egyaránt, a különböző árkategóriák nem csak a méreteket különböztetik meg. Érdemes tehát elgondolkodni, hogy egy minőségibb, bár kicsit drágább, prémium motorgumit vásároljunk a magunk biztonsága érdekében. Ez főleg most, az őszi, téli és tavaszi időben fontos, de az esős nyaraknál is, hiszen a nagy sebességnél két keréken még fontosabb a tapadás mint egy személygépjárműnél.

A prémium kategóriából érdemes megemlítenünk a Bridgestone SC1 Rrear 56L TL motorgumit, a Bridgestone Exedra MAX Rear 74S TT motorgumit és a Bridgestone Battlax Racing V01 MED nevű motorgumit, amely árban már 80.000 felett található meg. Ezeknél valamivel kedvező áron szerezhetőek be a Bridgestone Battlax Hypersport, T32R, és Exedra Max különböző változatai.

Azok számára akik viszont inkább a budget árkategóriában nézelődnének, már 10.000 forint körüli áron is kapható néhány olcsóbb motorgumi. Ilyen a Bridgestone Hoop B01 53 J, a Bridgestone Battlax SC1 53 P, a Bridgestone ML50 52 J és a Bridgestone ML50 56 L amelyek mindegyike 15.000 forint alatt kapható a motorgumi webáruház kínálatában.

Motorgumira van szükség? Irány az internet!

Szakítva a korábbi hagyományokkal, ma már nem csak személyesen szokás motorgumit vásárolni, hanem – tudva az igényeinket és a méreteket – már az interneten, pár perc alatt összekattinthatjuk gumiszettünket, amelyeket akár akciós áron vagy díjmentes szállítással is beszerezhetünk egyes motorkerékpár gumi árusító webáruházak kínálatában.

Érdemes tehát felkeresni olyan webáruházakat, mint a motortire.hu, ha Bridgestone motorgumit szeretnénk vásárolni, ártól, mérettől és típustól függetlenül, hiszen könnyen összevethetőek a különböző minták, árak, teljesítmények és tulajdonságok, így nem csak pénzt, de időt is spórolunk a webes vásárlásunkkal.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez
A termék jelenleg nincs készleten.


Kérjük adja meg adatait és hamarosan értesítjük a várható szállítási időről.Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk.

Kollégáink 1-2 munkanapon belül válaszolnak kérésére.


Ez a termék a Koronavírus miatt kialakult gyártói és szállítói leállások következtében nem rendelhető. Kérem válasszon olyan terméket amely raktáron van.