Motorgumi

kereső

Szélesség: Magasság: Átmérő:
Gumi méret
Gumi méret
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Szélesség: Átmérő:
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik

Dunlop SportMax Roadsmart II motorgumi

A sport túra motorosok egy különleges kategória. Röviden: ők mindent akarnak – sebességet, kezelhetőséget, mindezt hosszú útszakaszok alatt és minden körülmény között. Olyan motorgumi készletet akarnak, amely mindezt tudja, és mindig jól működik.

Mindezek fényében mindenki beláthatja, hogy egy sport túra motorgumi kifejlesztése nem könnyű feladat a vezető gumigyártók számára sem. A Dunlop természetesen megpróbált megfelelni a feladatnak.

Dunlop_Roadsmart_IIA TechnológiaA Roadsmart 2008-as kiadása óta rengeteget fejlesztett a legális közúti verseny abroncsain, a Sportmax Q2 és a Sportmax D211 GP-A Dot gumikon. Számos tulajdonság, melyeket ezek a magas teljesítményű motorgumik tartalmaznak, belekerült a Roadsmart II abroncsaiba is. Természetesen kezelhetőségben és tapadásban meg kellett felelni az új generációs motorkerékpárok magas szintű teljesítményének is.

A Q2 és D211 GP-A elsődleges fejlesztését, az intuitív reagáló profilt (IRP) is megkapta a Roadsmart II, mely lehetővé teszi, hogy nagyobb tapadó érintkezés legyen a talajjal, mikor a motor az alacsonyabb dőlésszögektől egészen az extrémebb szögekig be van döntve. A folyamatos kormányozhatóság érzetét adja minden szögben, és nagyobb választási lehetőséget a kormányzási reakciókra, ha a helyzet úgy kívánja.


Kettős komponensű keverék


A hátsó motorgumi kettős komponensű keveréket használ, kopásnak ellenálló felületet középen, és magas tapadásút az oldalakon. A keverékek is új fejlesztések és a Dunlop verseny szekciójának tudás újításait tartalmazzák. Az első abroncsoknál a gyártó nem találta szükségesnek a kettős keverék használatát, így egyetlen keverékkel sikerült megfelelni a magas követelményeknek.

Mindezekkel a Dunlop már megfelelt a Sport motorozás feltételeinek, de ugyanolyan erőfeszítéseket tettek a túra motorozás jellemzőinek optimális kialakítására is. Amennyire magas az elvárás a sport túra motorok részéról a tapadás irányában, hasonlóan fontos a tartósság is.


A SportMax Roadsmart II motorgumi használat közben


A Roadsmart II remekül működik együtt a szuperkönnyű motorokkal is, természetesen az érzet kicsit feszesebb, mint egy valódi lágy versenyabroncs érzete. Gyorsan felmelegszik, és kiváló tapadást nyújt az agresszív utcai manőverezéshez is. Ugyanolyan készséges egy könnyű sport motoron, mint a nagyobb túra motorokon. A motorgumik gyors melegedésének köszönhetően hidegebb körülmények között sem kell aggódni a megcsúszás veszélyétől. A tapadási szintje miatt ez egy mély benyomást keltő abroncs, könnyen és gyorsan dönthető egyik oldalról a másikra, és mindezt rendkívül kiszámíthatóan teszi. A visszajelzések mind az első, mind a hátsó abroncsok felől kiválóak, és már jó előre érzékletesen jelez, hogy a tapadás határához érkeztünk. Már az elődje is remek viselkedést nyújtott nedves időjárási körülmények között, de a Roadsmart II sikeresen felülmúlja azt. Mindent összevetve mégis azon motorosok élvezhetik ki a legjobb jellemzőit ennek a motorguminak, akik nehezebb masinákat hajtanak.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez
Tisztelt ügyfelünk!
A webshopunk zavartalanul működik. Az online rendelések kiszállítása folyamatos.
Az elvitelre rendelt termékeket 8-15 óráig tudja átvenni.
A gumiszervizünk nyitva H - P: 8-17-ig.
A termék jelenleg nincs készleten.


Kérjük adja meg adatait és hamarosan értesítjük a várható szállítási időről.Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk.

Kollégáink 1-2 munkanapon belül válaszolnak kérésére.


Ez a termék a Koronavírus miatt kialakult gyártói és szállítói leállások következtében nem rendelhető. Kérem válasszon olyan terméket amely raktáron van.