Motorgumi

kereső

Szélesség: Magasság: Átmérő:
Gumi méret
Gumi méret
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Szélesség: Átmérő:
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik

Dunlop Sportmax GPR-300 sport túra motorgumi

A Dunlop Sportmax GPR-300 egy nagy teljesítmények átvitelére tervezett radiál sport túra motorgumi olyan sport túra motorosok számára, akik soha és sehol nem szeretnének kompromisszumot kötni. A neves cég új fejlesztésű radiál alapokon nyugvó technológiája megnöveli a tapadási jellemzők mindegyikét a nedves és a száraz aszfalton egyaránt. A Dunlop méltán híres csúcstechnológiáival optimalizálták a teljes konstrukciót a még fokozottabb kezelhetőség és még nagyobb gyorsaság érdekében az akár pályás, akár utcai sport motorozáshoz.


A Sportmax GPR-300 sport túra motorgumi fejlesztései


Az Advanced belt design és a Jointless Band (JLB) hátsó gumiabroncs konstrukciója a karkaszban folyamatosan végigvezetett öveket használ, mellyel sokkal egyenletesebb teljesítményt szavatol, és a lehető legfontosabb dolgot növeli, ami egy motorgumin maga a lényeg, a futófelület és az út találkozásának tapadó részét. Ugyanis ezen a tenyérnyi helyen dől el végül is minden.

A Dunlop is reagált az egyre nagyobb igényekre a sport túrázók részéről, miszerint az egyre gyorsabb és egyre nagyobb teljesítményű motorok egészen profi tapadást követelnek. Természetesen ezeket a tapadási tényezőket már csak olyan technológiákkal lehet biztosítani, amelyeket a sport motor versenygumik fejlesztéseiből emel át a cég.

Ezért hát az agresszív versenysportból átszármaztatott technológiákkal, főként a gumikeverékkel sikerült az extrém igényeknek megfelelni.

File_Kawasaki_Ninja_250_rider_2


A Sportmax gumibaroncs család egyik legifjabb tagja


A Dunlop Sportmax GPR-300 sport túra motorkerékpár gumiabroncs az egyik legújabb tagja a neves Sportmax családnak, mely a legfrissebb a sport versenyekből optimalizált konstrukciókat tartalmazza, amely jelentősen növeli az utcai motorozás élvezetét, sportos kezelhetőségét, és a gumiabroncs reakcióinak átadását a kormányra.

A hátsó gumiabroncs fejlett övszerkezete elősegíti, hogy az éles szögben bedöntött kanyarokban is a lehető legnagyobb felületű tapadási érintkezés történhessen, másik kiváló fejlesztés, hogy a karkasz, karkasz és a furtófelület kapcsolata és a futófelület együttműködése szinte azonnal képes elérni 'üzemi' hőmérsékletét. Ez a technológia nagyban elősegíti azt is, hogy a sport túra motorkerékpárral hideg időben is megbízható tapadás birtokában élvezze a motorozás izgalmait a minden időben hajtani kívánó lovas.Használat közben


Az eddigi tapasztalatok alapján a legtöbben nagyon elégedettek voltak a Sportmax GPR-300 motorgumi komfortjával, nagyra tartották a száraz aszfalt felületi fékteljesítményt és a kormányzási kezelhetőséget, külön kiemelve a gumiabroncs reagáló-visszajelző képességeit.

A kezelhetőség mellett a kanyarban való viselkedéssel is maximálisan elégedett a többség, a tartósság tekintetében már nem ennyire egy öntetően pozitív a vélemény.

A GPR-300 sport túra motorgumi fogyasztása tekintetében sokkal több az elégedett sport túra motoros, a nedves fékezhetőség és a nedves kezelhetőség szempontjából is hasonló eredmények születtek.


0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez
A termék jelenleg nincs készleten.


Kérjük adja meg adatait és hamarosan értesítjük a várható szállítási időről.Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk.

Kollégáink 1-2 munkanapon belül válaszolnak kérésére.


Ez a termék a Koronavírus miatt kialakult gyártói és szállítói leállások következtében nem rendelhető. Kérem válasszon olyan terméket amely raktáron van.