Motorgumi

kereső

Szélesség: Magasság: Átmérő:
Gumi méret
Gumi méret
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Szélesség: Átmérő:
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik

Cross motorgumik tulajdonságai

A motocross szó szerint lefordítva körülbelül annyit tesz, hogy 'motorral mindenen keresztül'.

A motocross szó szerint lefordítva körülbelül annyit tesz, Hogy 'motorral mindenen keresztül'. A motocross rendkívül veszélyes motorsport, nagy fizikai állóképesség kell hozzá, folyamatos szünet nélküli koncentráció, villámgyors reflexek és és a legrövidebb reakció idő. És nem utolsó sorban kiváló minőségű gumiabroncsok kellenek a bukások elkerülésére, a minél pontosabb kormányzás eléréséhez.

Ehhez a sporthoz speciális motocross gumiabroncsokra van szükség, melyek profilja rendkívül durva mintázatú, mert megfelelő húzóerőt kell átadniuk a laza földes, agyagos, homokos és egyéb terepeken. Mind az első, mind a hátsó abroncsokat más profillal tervezik a gyártók, hiszen egyrészt más feladatokat is látnak el, másrészt ennek megfelelően kell alkalmazkodniuk az egymástól akár nagyban is eltérő talajviszonyokhoz.

Dunlop D606 Dual Sport

A teljes mélységű futófelület mintázatát szigorúan az off-road használata tervezték, kiváló tapadást biztosít a keményre döngölt földutakon, és a sáros pályákon is. Ettől függetlenül az aszfalton is használható megfelelő tapadással és tartóssággal. 90% off-road, 10% aszfalt hangsúly. 17 és 18 colos méretben kapható.

Bidgestone M404 Intermediate

Az MX/SX Racing technológiáknak köszönhetően ez a cross motorgumi a talaj változatok széles körén használható, és a legjobb teljesítményt a közepesen kemény terepeken nyújtja. Az első abroncs fejlett irányíthatóságot, kontrollálhatóságot és visszajelzést közvetít a talaj felől. Kiváló kanyarodási képesség a szűk kanyarokban.

Kenda K270 Dual Purpose

ez az abroncs 50% off-road és 50% aszfalt tapadási képességgel rendelkezik, különleges futófelületi mintázata alacsony gördülési ellenállást biztosít aszfalton, ettől függetlenül teljes értékű off-road tapadást nyújt. Különleges gumikeverék a tereptapadásért, megerősített oldalfalak, tartós teljesítmény. Kiváló ár érték arányú motocross gumiabroncs.

Michelin Starcross MH3 Intermediate-Hard

Kiválóan ellenáll a durva igénybevételnek, átalakított futófelületi mintázat, hogy az extrém bedőlések során is kitűnő tapadást biztosítson. Remek munkát végez a földtől a sáros talajig. A KTM és Suzuki gyári csapatok is ezt használták. Több ezer elégedett vásárló.

Maxxis Maxcross Desert-It M7304D

A speciálisan kialakított gumivegyület növeli a tartósságot köves és sivatagi körülmények között. A magas futófelületi mintázat tovább javítja a tapadást különösen homokos talaj viszonyok között. A merevebb karkasz minimalizálja a túlzott flexibilis mozgásokat.

Shinko 520 Soft-Intermediate

Kiváló off-road teljesítményű abroncs, mely magas minőségű karbon vegyületeket tartalmaz, hogy minél több terep feltételnek meg tudjon felelni. Használható puha, köztes és kemény terepeken is. A futófelületi minta is remekül kezel a legkülönbözőbb talaj feltételeket.

Forrás: http://www.motorcycle-superstore.com/

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez
Tisztelt ügyfelünk!
A webshopunk zavartalanul működik. Az online rendelések kiszállítása folyamatos.
Az elvitelre rendelt termékeket 8-15 óráig tudja átvenni.
A gumiszervizünk nyitva H - P: 8-17-ig.
A termék jelenleg nincs készleten.


Kérjük adja meg adatait és hamarosan értesítjük a várható szállítási időről.Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk.

Kollégáink 1-2 munkanapon belül válaszolnak kérésére.


Ez a termék a Koronavírus miatt kialakult gyártói és szállítói leállások következtében nem rendelhető. Kérem válasszon olyan terméket amely raktáron van.