Motorgumi

kereső

Szélesség: Magasság: Átmérő:
Gumi méret
Gumi méret
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Szélesség: Átmérő:
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik

Continental Sport Attack 3 sport motorgumi

A Sport Attack 3 egy kényelmes mindennap használható közúti motorgumi, amely viszont komoly örömforrás a versenypályák szerelmeseinek. Az új motorokat ma már egyre jobb abroncsokkal dobják piacra, köztük nem egy van, amelyre kifejezetten rá fejlesztették a motorgumikat. De hamar elkopnak a jó gumik is, és akkor nekünk kell választanunk egy talán még jobbat és a legfontosabb dolog, amit egy motorra vehetünk, az a gumiabroncs. Nézzünk most egy kiváló választást a sport motorokra.A Sport Attack 3 sport motorgumi fejlesztéseA Continental 1871 óta van jelen a gumigyártásban, jelenleg a világ harmadik legnagyobb gumiabroncs gyártója, és a második legnagyobb autóipari vállalta. Ez rengeteg erőforrást jelent és hatalmas tudást. Így a cégtől természetesen mindenki elvárja a csúcs minőségű sport motorgumik kifejlesztését.

Az felhasználók pedig mindent akarnak, jó tapadást az utcán, még jobbat a pályán, és nedves időben is hajtani akarják a motorjaikat, ráadásul olyan motorgumit akarnak, amely örökké tart. Mit tesz erre a német cég?

A Sport Attack 3 fejlesztése során a Continental főként a nedves tapadást és a száraz gyorsításokat szerette volna javítani, így az új futófelület mintázata számos javítást tartalmaz, amelyek közül az egyik az új "Drainage Groove" design. Nagy, oldalirányú hornyok, változó irányokban segítik a gumiabroncsot a víz eltüntetésében, ami a jobb nedves tapadáshoz vezet.

A viszonylag keskeny középső megszakítatlan sáv a gyorsításokhoz és magasabb futásteljesítményhez illő gumikeveréket kapott. A bemelegedési idő javult, köszönhetően a több szilícium-dioxidnak és a fejlett mintázatnak.

A 'Continental Grip Limit Feedback' fejlesztés kulcsfontosságú a minél jobb visszajelzésekhez a határokon történő motorozás során is.

Aprilia_RSV4Menetpróba egy Aprilia RSV4 nyergében közútonMásodlagos utak vagy autópálya, a Sport Attack 3 mindenütt jól érzi magát. A gumik profilja remekül illik az RSV4-hez. A hegyi szerpentineken kiváló fékezési irányíthatóságot, és remek manőverezhetőséget tapasztalunk. Gyors kikerülő manőverek során előrejelezhetően reagál.

Ez a sport motorgumi nem büntet, stabil kormányzást kínál és megbízható fogást biztosít.

A karkasz pont elég kemény ahhoz, hogy mindig az úton tartson, és soha nem túl kemény ahhoz, hogy szabálytalan mozgásokat tapasztaljunk.Menetpróba egy Kawasaki ZX-10R nyergében a pályánA Red Bull Ring gyors, sok magasságváltással és néhány kemény fékezési szakasszal, egyes és kettes sebesség használattal.

A Kawasaki otthon érezte magát az új Sport Attack 3-mal.

Néhány kör persze kellett az összeszokáshoz, első fékes kanyarodások során a visszajelzések érzete kitűnő, semmi tétovaság, semmi stabilitás vesztés, az első abroncs teszi a dolgát, ahogy a motoros keze kontrollálja azt.

A hátsó abroncs szintén kiváló, jól kontrollálható függőleges és bedöntött kigyorsítások során, határ helyzetekben az abroncs azonnal figyelmeztet és még bőven van idő a korrigálásra.

A legkeményebb kigyorsítások közben is megtartja alakját és csak a gyorsító erők átadására koncentrál. Persze nem verseny abroncs, de a kemény pálya használatot szinte ugyanúgy tűri.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez
Tisztelt ügyfelünk!
A webshopunk zavartalanul működik. Az online rendelések kiszállítása folyamatos.
Az elvitelre rendelt termékeket 8-15 óráig tudja átvenni.
A gumiszervizünk nyitva H - P: 8-17-ig.
A termék jelenleg nincs készleten.


Kérjük adja meg adatait és hamarosan értesítjük a várható szállítási időről.Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk.

Kollégáink 1-2 munkanapon belül válaszolnak kérésére.


Ez a termék a Koronavírus miatt kialakult gyártói és szállítói leállások következtében nem rendelhető. Kérem válasszon olyan terméket amely raktáron van.