Motorgumi

kereső

Szélesség: Magasság: Átmérő:
Gumi méret
Gumi méret
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Szélesség: Átmérő:
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik

A Dunlop útjára indította az 5 csillagos TrailSmart motorgumi még kiválóbb utódját

A régi tesztgyőztes TrailSmart enduro motorgumi, mely a MotoMag motoros magazin által 'nagyon ajánlott' minősítést és 5 csillagot kapott mind a száraz, mind a nedves tapadására, az alapja az új TrailSmart Max-nak, melyhez most új technológiákat és új gumikeveréket adtak, hogy még jobban növelhessék a neves előd már így is nagyon jó tulajdonságait.

Az új TrailSmart Max motorgumi főbb jellemzői


Az új fejlesztések egyik fő célja az volt, hogy az elsőrendű kezelhetőségen kívül a terepmotorozás szerelmeseinek egy olyan abroncsot készítsenek, amivel biztosítható legyen az igazán hosszú távú kalandozás. A Dunlop egyre inkább úgy szeretné megformálni motorgumijait, hogy filozófiája, az 'erősebb és tartósabb' egyre jobban érvényesüljön minden abroncs esetében. Az új konstrukciónak és gumikeveréknek köszönhetően az első motorgumiknál 64%-os, a hátsók pedig 15%-os futásteljesítmény növekedést értek el.

Mivel a Dunlop a rendkívül keresett TrailSmart-tal már elérte a kategória elsőséget, nem engedhette meg magának, hogy azt bármely más gyártó is elvegye tőle. Ezért folyamatos korszerűsítések és újítások során most egy még jobb enduro abroncsot biztosítanak a motorozás ezen feltűnően gyorsan fejlődő ágának, mely egyre jobb és erősebb terepmotorokkal rendelkezik.

A TrailSmart Max kifejlesztése során a Dunlop két új és népszerű erőteljes enduro gépet vett maximálisan figyelembe, a BMW R 1200 GS-hez és a Honda Africa Twin-hez optimalizálva aktuális terep abroncsait.

TrailSmart_Max


Az új technológiák és fejlesztések


A TrailSmart Max karkaszában műselyem szálak alkotják a különböző textilrétegeket, amely pontosabb irányíthatóságot, hatékonyabb felmelegedést, és lényegesen előremutatóbb viselkedést mutat minden terepfeltétel között, ráadásul az időjárás hőmérsékleti különbségei sem zavarhatják meg a kiváló útfogás erényeit.

Természetesen mindezen előnyökhöz hozzájárul a gumiabroncs futófelületének új gumikeveréke is.

A TrailSmart Max most már a hátsó gumikon is Multitread keveréktechnológiát alkalmaz, ezzel is nőtt az abroncs tartóssága, és harapósabb, biztosabb kanyarvételeket biztosít. A szilikában gazdag futófelületi keverék jelentősen növeli a nedves felületű tapadásokat, de a motorgumi a száraz felületeken is kategória első tapadást szolgáltat.


A kalandmotoros osztály elsőrangú abroncsa


Mind a műselyem rétegek a karkaszban, mind a Multitread gumivegyület technológia, mind pedig a xGT futófelületi mintázat egy olyan terepmotoros gumiabroncsot eredményezett, amely a már egyébként is kategória első előd TrailSmart erényeit is jelentősen túlszárnyalja.

A Dunlop büszke rá, hogy az új motorgumik a két talán legerősebb és legjobb terep motoron, a BMW R 1200 GS-en és a Honda Africa Twin-en is a legkisebb hiba nélkül megállja a helyét, ezzel is bizonyítva, hogy a TrailSmart Max az élménymotorozás királyává válhat az elkövetkező időkben.


0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez