Motorgumi

kereső

Szélesség: Magasság: Átmérő:
Gumi méret
Gumi méret
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Szélesség: Átmérő:
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik

A Bridgestone BattlaxRacing V02 motorgumi

A Bridgestone immáron évek óta nem csak a gépkocsikra, teherautókra vagy városi terepjárókra szánt gumiabroncsok tekintetében jár az élen, ha minőségi és prémium kategóriás abroncsokra van szükségünk, hanem a motorgumik tekintetében is, amit mi sem bizonyít jobban, mint a világ legnagyobb gyártójának legújabb szettje, avagy a BattlaxRacing V02.

MotoGP az utakon Bridgestone motorgumival

A Bridgestone BattlaxRacing V02 igazi különlegessége, hogy a gyártó nem titkoltan a MotoGP sportágában alkalmazott technológiákat használta fel ahhoz, hogy a superbike kategóriában egy olyan termékcsaládot alkosson meg a motorozás és a sebesség megszállottjainak, amelyekkel garantáltan versenyhangulatban telhet el még a legártatlanabb motorozás is.

A BattlaxRacing V02 a nevéhez hűen a BattlaxRacing V01 továbbfejlesztett változata, amelyet direkt superbike stílusú, illetve kategóriájú vezetőknek álmodtak meg. A legújabb MotoGP konstrukció felhasználása mellett a Bridgestone vadonatúj keveréktípust is alkalmazott, aminek köszönhetően az országúti motorosok jobb tapadást, a versenyzők jobb köridőket, de összességében minden tulajdonos hosszabb élettartamot kap a terméktől.

A motorgumi fejlesztéseiről

A Bridgestone BattlaxRacing V02 számtalan téren fejlődést mutat fel közvetlen elődjéhez mérten. A mérnökök nem titkolt szándéka az volt, hogy a superbike tapadását és stabilitását egy lényegesen magasabb szintre emeljék, amihez a hátsó abroncshoz egy új, általuk csak GP-Belt névre keresztelt konstrukciót, illetve technológiát alkalmaztak.

Ezzel lehetőséget kaptak az alkotók optimalizálni az abroncs érintkezési felületét, aminek következtében a fokozott érintkezési nyomással javítottak a gumi tapadási tulajdonságain. Ez azonban összességében még nem minden, a BattlaxRacing V02 ugyanis egy sokkal lágyabb keveréket használ, méghozzá nem csak közvetlen elődjéhez, hanem hasonló árkategóriájú termékekhez képest is. Ezzel a motorgumi sokkal nagyobb hőmérsékleti tartományban képes sokkal jobb tapadást eredményezni, miközben javuló tendenciát figyelhetünk meg a felmelegedési tulajdonságok tekintetében is, ezáltal a motorosnak már az első másodpercek után nagyobb biztonságérzetet, illetve magabiztosságot garantál, természetesen a mielőbb kiváló tapadás mellett.

Rövidebb köridők

A Bridgestone mérnökei a készterméket több tesztnek is alávetették, ebből kifolyólag összemérték képességeit közvetlen elődjével. Ebből kiderült, hogy a Bridgestone BattlaxRacing V02 egy igazán kiváló, magas biztonságot, jó tapadást és egyenletes teljesítményt nyújtó motorgumi lett, ami a V01-hez mérten több mint 1 másodperccel rövidebb köridőket garantál használóinak.

Jose Enrique Gonzalez, avagy a Bridgestone európai részlegének marketing igazgatója az újdonság kapcsán kiemelte, hogy a BattlaxRacing V02 kiváló teljesítménye, rövidebb körideje, illetve kimagaslóbb tapadása annak is köszönhető, hogy elkészítéséhez a legújabb MotoGP technológiákat használták fel.

A Bridgestone BattlaxRacing V02 jelenleg kétféle méretkategóriában áll a vásárlók rendelkezésére, amit igény szerint a gyártó a későbbiekben tovább bővíthet majd. A jelenleg gyártott konstrukciók a 120/600 R17 V02F SOF TL, illetve a hozzá tartozó 120/600 R17 V02F MED TL, valamint a 200/655 R17 V02R SOF TL és a hozzá igazodó 200/655 R17 V02R MED TL.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez
Tisztelt ügyfelünk!
A webshopunk zavartalanul működik. Az online rendelések kiszállítása folyamatos.
Az elvitelre rendelt termékeket 8-15 óráig tudja átvenni.
A gumiszervizünk nyitva H - P: 8-17-ig.
A termék jelenleg nincs készleten.


Kérjük adja meg adatait és hamarosan értesítjük a várható szállítási időről.Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk.

Kollégáink 1-2 munkanapon belül válaszolnak kérésére.


Ez a termék a Koronavírus miatt kialakult gyártói és szállítói leállások következtében nem rendelhető. Kérem válasszon olyan terméket amely raktáron van.