Motorgumi

kereső

Szélesség: Magasság: Átmérő:
Gumi méret
Gumi méret
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Szélesség: Átmérő:
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik

Motorgumi szerelés

Motorgumi szerelés gyorsan, garanciával

A közlekedés motorral kényelmes, gyors, és a szabadság érzetét kölcsönzi a mindennapoknak. Élvezetes azonban csak akkor lehet, ha a járgányoddal minden rendben van. Nem csak az időnkénti ellenőrzésre és karbantartásra gondolunk, hanem az olyan nem várt helyzetekre is, amikor a gumi szerelés azonnal szükségessé válik.

motorgumi_szereles

Miért vidd a motort szakemberhez?

Ha csak saját magad nem rendelkezel otthon egy komplett szerelőműhellyel, érdemes profikra bízni minden olyan teendőt, mely a járgánnyal, az abroncsokkal kapcsolatos. Ezt nem csak a kényelem indokolja, hanem az is, hogy a szakemberek rendelkeznek mindazokkal a felszerelésekkel, amelyek a motorgumi szereléshez, az alkatrészcseréhez szükségesek. Műhelyünk csúcstechnikájú berendezésekkel áll azoknak a motorosoknak a rendelkezésére, akik szeretnék a szerelés időtartama alatt a legnagyobb biztonságban tudni kedvencüket.

Mikor válik szükségessé a gumi szerelés?

•    Időszakos szerviz alkalmával
•    Szelephézag állítás kapcsán
•    Teleszkóp szimering csere céljából
•    Defektből adódó gumijavítás, esetleg csere során
•    Az abroncs elöregedése miatti gumicsere kapcsán
•    S természetesen minden más olyan alkalommal is, ha úgy érzed, romlott a járgány úttartása, zajosabb lett, valami nem stimmel vele, és fontosnak tartod, hogy a biztonságos közlekedés érdekében tapasztalt szakemberek nézzék át a gépet.

motorgumi_szereles_1 motorgumiszereles

Miből áll a motorgumi szerelés műhelyünkben?

Bizonyos kilométerenként akkor is érdemes eljönnöd hozzánk, ha nem tapasztalsz semmilyen hiányosságot. A biztonságos közlekedés megköveteli az időszakos szervizt, mely során átnézzük a fékeket, a futóművet, a láncot, a csapányagat, a légszűrőt, meggyőződünk arról, hogy a csavarok nem lazultak-e ki. Ezek a teendők azért rendkívül fontosak, mert segítségükkel megelőzhető, hogy akár életveszélyes szituáció alakuljon ki az utakon. A futásteljesítménytől függően 6-12 000 kilométerenként olajcsere is szükségessé válhat, a szerviz alkalmával természetesen ezt is elvégezzük.

Ha azt tapasztalod, hogy a motor egyre zajosabb, és a teljesítmény is csökken, akkor valószínűleg szelephézag javításra van szükség. Amennyiben ez nem történik meg időben, úgy a motor durrogni kezd, de a szelepek és a dugattyú is kárát láthatják a figyelmetlenségnek. Azt fontos tudnod, hogy ezt a műveletet kizárólag hideg motoron lehet elvégezni, tehát arra számolnod kell, hogy a járgányt egy napig a műhelyben kell hagynod a rendes kihűlés érdekében.

Munkánk során gyakran tapasztaljuk, hogy a kopás, vagy valamilyen mechanikai sérülés következtében a teleszkóp szimering cserére szorul. A lengéscsillapító olaj „elengedése” nem csak sok kosszal jár közlekedés közben, hanem veszélyes is, ugyanis az úttartás romlik, és a fékek is kevésbé hatékonyan működnek a ráfolyó olaj következtében. A csere nem kerül vagyonokba, és műhelyünkben a speciális szerszám segítségével gyorsan el is végezhető a művelet.

Motorosként valószínűleg úgy vagy vele, hogy a járgány nem csak egy közlekedési eszköz, hanem ennél jóval több. Természetes, hogy nem szeretnéd, ha akárcsak megkarcolódna a felni a javítás közben. Éppen ezért legyen szó a kerék kiegyensúlyozásáról, vagy a gumi cseréjéről, műhelyünkben a legnagyobb körültekintéssel bánunk kedvenceddel. Ha defektes gumival jössz hozzánk, a lehetőségekhez mérten megpróbáljuk menteni a helyzetet, de sok esetben a biztonság érdekében inkább a gumicserét szoktuk javasolni.

Motorgumi szerelés árak és garanciák

Modern korszerű szakműhelyünkben, természetesen motorgumi szerelést is vállalunk. Nincs más dolgod, mint egyeztetni kollégáinkkal a motorgumi szerelés időpontját és eljönni hozzánk a motoroddal és a felszerelendő gumikkal.

Hozzáértő kollégáink rövid időn belül elvégzik a motorgumi szerelést.

Az általunk végzett motorgumi szerelésre 6 hónap garanciát vállalunk.


A szerelés ára:

Árlista letöltése 


Robogó motorgumi szerelés

Klikkelj ide és vedd fel velünk a kapcsolatot,
hogy mihamarabb segíteni tudjunk Neked.


0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez
A termék jelenleg nincs készleten.


Kérjük adja meg adatait és hamarosan értesítjük a várható szállítási időről.Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk.

Kollégáink 1-2 munkanapon belül válaszolnak kérésére.