Motorgumi

kereső

Szélesség: Magasság: Átmérő:
Gumi méret
Gumi méret
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Szélesség: Átmérő:
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik

Szállítási Feltételek

Házhozszállítás/ áru átvétele:

A megrendelt termékeket belföldön az áru raktárra érkezésétől számítva, telefonos visszaigazolás után rövid belül házhoz szállítjuk, vagy telephelyünkön a meghirdetett nyitvatartási idő alatt át lehet venni.

Az MPLcsomagküldő futárszolgálat reggel 08:00 óra és 17:00 óra között szállítja ki a csomagot, ezért ajánlott olyan címet megadni, ahol ebben az időtartamban ott tartózkodik. Amennyiben Ön nem található a címen, akkor a futár megpróbálja telefonon felvenni a kapcsolatot Önnel, ezért a csomagon feltüntetjük a címzett telefonszámát is.

Sérült csomag esetén kérjük, hogy ne vegyék át a küldeményt. Sérült küldemény átvétele esetén, nem vállalunk felelősséget a sérülésekre.

Házhozszállítási Költség:

A házhozszállítás díja 1590 Ft / csomag. (A díj az áfát tartalmazza). A termékeket az MPL Futárszolgálat szállítja házhoz.

Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

Vásárlástól való elállás:

A vásárlástól való elálláshoz természetesen joga van az áru átvételétől számítva 8 munkanapon belül a távollevők között kötött szerződés alapján. Ehhez nem kell más, csak írásban jeleznie azt  és a számla vagy számla másolat amit tőlünk kapott. Miután megérkezett az abroncs ellenőrizzük annak állapotát, ha mindent rendben találtunk a kapott számlán feltüntetett ár 100%-át kapja vissza. A termék árát készpénzben a telephelyünkön vagy csekken postával küldve 30 napon belül veheti át.

A visszaszállítási költség minden esetben Önt terheli. A visszaszállítás díja, amennyiben Ön nem tudja visszahozni hozzánk 1600 Ft.

-Az oldalon esetlegesen előforduló hibákért felelősséget nem vállalunk.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez
A termék jelenleg nincs készleten.


Kérjük adja meg adatait és hamarosan értesítjük a várható szállítási időről.Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk.

Kollégáink 1-2 munkanapon belül válaszolnak kérésére.


Ez a termék a Koronavírus miatt kialakult gyártói és szállítói leállások következtében nem rendelhető. Kérem válasszon olyan terméket amely raktáron van.