Motorgumi

kereső

Szélesség: Magasság: Átmérő:
Gumi méret
Gumi méret
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Szélesség: Átmérő:
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik

Szállítási Feltételek

Házhozszállítás/ áru átvétele:

A megrendelt termékeket belföldön az áru raktárra érkezésétől számítva, telefonos visszaigazolás után 1-2 munkanapon belül házhoz szállítjuk, vagy telephelyünkön a meghirdetett nyitvatartási idő alatt át lehet venni.

A DPD csomagküldő futárszolgálat reggel 08:00 óra és 17:00 óra között szállítja ki a csomagot, ezért ajánlott olyan címet megadni, ahol ebben az időtartamban ott tartózkodik. Amennyiben Ön nem található a címen, akkor a futár megpróbálja telefonon felvenni a kapcsolatot Önnel, ezért a csomagon feltüntetjük a címzett telefonszámát is.

Sérült csomag esetén kérjük, hogy ne vegyék át a küldeményt. Sérült küldemény átvétele esetén, nem vállalunk felelősséget a sérülésekre.

Házhozszállítási Költség:

A házhozszállítás díja 1600 Ft / csomag. (A díj az áfát tartalmazza). A termékeket a DPD Futárszolgálat szállítja házhoz.

Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

Vásárlástól való elállás:

A vásárlástól való elálláshoz természetesen joga van az áru átvételétől számítva 8 munkanapon belül a távollevők között kötött szerződés alapján. Ehhez nem kell más, csak írásban jeleznie azt  és a számla vagy számla másolat amit tőlünk kapott. Miután megérkezett az abroncs ellenőrizzük annak állapotát, ha mindent rendben találtunk a kapott számlán feltüntetett ár 100%-át kapja vissza. A termék árát készpénzben a telephelyünkön vagy csekken postával küldve 30 napon belül veheti át.

A visszaszállítási költség minden esetben Önt terheli. A visszaszállítás díja, amennyiben Ön nem tudja visszahozni hozzánk 1600 Ft.

-Az oldalon esetlegesen előforduló hibákért felelősséget nem vállalunk.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez

Márciusi üzlet nyitva tartás!

Nyitva H-P 8:20-ig.
Március 10.-án zárva.
Március 15-16-án zárva.
Március 19.től szombaton is nyitva tartunk. H-Szo 8-20-ig. 

Motorgumi szerelés Márciusban:

Március 5.

Március 6.

Március 8.

Március 9.

Március 12.

Március 13.

Március 14.

Március 19.-től  H-P 8-20.- ig várjuk a motorgumi szerelésre.