Motorgumi

kereső

Szélesség: Magasság: Átmérő:
Gumi méret
Gumi méret
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Szélesség: Átmérő:
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Cikkszám: 3773000

Metzeler Tourance 57 H motorgumi

Méret:

100/90-19

Kategória: Enduro
Típus: Első
Súly: 57
Sebesség: H
Tömlő nélküli

42 790 Ft

Készlet és szállítási információ

A webáruházunkban feltüntetett árak csak Online rendelés esetén érvényesek.

Metzeler Tourance enduro motorgumi

A Metzeler Tourance közútra tervezett enduro gumiabroncs, melyet a nagyméretű utazó enduro motorokra fejlesztettek.

Metzeler Tourance: könnyű és precíz kezelhetőség a közutakon

A Metzeler Tourance közúti enduro abroncs, melyet a gyártó nagyobb méretű utazó enduro motorokhoz tervezett. Továbbfejlesztett vázszerkezete akár magas sebesség mellett is segíti az optimális, egyenes futást és hosszú szakaszokon is komfortos, biztonságos vezetést garantál.

A Metzeler Tourance megalkotása során egy speciális gumikeveréket alkalmaztak mely biztosítja a magas futásteljesítményt és a könnyű, precíz kezelhetőséget. 

Mintázatának kialakítása lehetővé teszi azt a kompromisszumok nélküli motorozást, legyen szó aszfaltozott felületen vagy akár könnyebb terepen is, mindezek mellett kiváló vízkiszorító képességgel is rendelkezik. Így nem meglepő, hogy száraz és nedves aszfalton is nagyszerű tapadást biztosít, még a különböző dőlési szögek esetében is.

Metzeler: folyamatos fejlesztés és innováció 1892 óta

A német Metzeler gyár már 1892 óta gyárt motorgumikat, 1979 óta pedig kizárólag ezek fejlesztésére és gyártására specializálódik. A márka azzal a céllal jött létre, hogy minden szempontból tökéletesen megfeleljen a motorosok elvárásainak és kielégítse a legalapvetőbb igényeiket. 

A német márka mindig élen járt a technikai fejlesztésben. A Metzeler volt az első olyan európai gyártó, aki tömlő nélküli gumiabroncsot fejlesztett és dobott a piacra. De a nevéhez rengeteg új alapanyag használata, innovatív futófelület kifejlesztése és csúcsminőségű kaucsukkeverék bevezetése köthető. Nem csoda tehát, hogy világszerte a motorgumi gyártó cégek egyik éllovasaként tartják számon. 

A Metzeler gumikat a Pirelli csoport forgalmazza, ami a minőségre, a megbízhatóságra és a hosszú élettartamra szintén garanciát jelent.

A termék jelenleg nincs készleten.


Kérjük adja meg adatait és hamarosan értesítjük a várható szállítási időről.







Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk.

Kollégáink 1-2 munkanapon belül válaszolnak kérésére.


Ez a termék a Koronavírus miatt kialakult gyártói és szállítói leállások következtében nem rendelhető. Kérem válasszon olyan terméket amely raktáron van.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez