Motorgumi

kereső

Szélesség: Magasság: Átmérő:
Gumi méret
Gumi méret
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Szélesség: Átmérő:
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Cikkszám: 364830

Mitas MC50 52 S motorgumi

Méret:

100/90-17

Kategória: Sport túra
Súly: 52
Sebesség: S
Tömlő nélküli

26 090 Ft

Készlet és szállítási információ

A webáruházunkban feltüntetett árak csak Online rendelés esetén érvényesek.

Mitas MC50 robogó motorgumi

A Mitas MC50 sport-túra mintázatú robogó gumiabroncs, mely tökéletes úttartást és kiváló teljesítményt garantál, szinte bármilyen felületen.

Mitas MC32: magas sebesség mellett is kiváló úttartás

A Mitas MC50 sport-túra mintázatú robogó gumiabroncs, mely kiváló ár-érték arányú választás. Alacsony hőmérsékleten és nedves felületen is garantálja a tökéletes teljesítményt és a biztonságos vezethetőséget. Mintázata kiváló úttartást és tökéletes tapadást biztosít nagy sebesség mellett is, és szinte bármilyen felületen és talajtípuson kiválóan használható.

Magas futóteljesítmény és könnyű kezelhetőség jellemzik, és lassú kopást, magas élettartamot garantál. Nem csoda tehát, hogy rengeteg kalandvágyó robogós egyik kedvenc gumiabroncsa. 

A Mitas MC50 leginkább azoknak a robogósoknak ajánlott, akik nem riadnak vissza a kalandoktól. Sőt, keresik is azokat. A tökéletes élmény érdekében pedig szeretnének olyan motorgumit használni, mely jó ár-érték aránnyal rendelkezik, és nem csak tökéletesen teljesít, de élettartamát tekintve is megállja a helyét.

Mitas: cseh minőség és megbízhatóság 1933 óta

A Mitas kerékpár- és motorgumik gyártására szakosodott. A gyár működését 1933-ban kezdte Csehországban, MITAS Praha márkanév alatt. A Mitas nevet 1947-ben vette fel, ekkor már a három gyártóbázison üzembe helyezett csúcsteljesítményű berendezéseinek köszönhetően példaértékű növekedésnek indult. 

Nagyszabású értékesítő hálózatának köszönhetően a Mitas egyre kedveltebb márkának számít mind a motorgyártók, mind pedig a motorosok körében. A cseh Mitas gyár évtizedek óta a vezető európai gumiabroncs-gyártók között található. 

Motorkerékpárokra jó minőségű gumiabroncsokat gyárt többek közt cross, enduro, utcai-országúti, sport-túra és robogó kategóriákban is. Az általuk gyártott gumik a legváltozatosabb területeken használhatók. 

A termék jelenleg nincs készleten.


Kérjük adja meg adatait és hamarosan értesítjük a várható szállítási időről.







Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk.

Kollégáink 1-2 munkanapon belül válaszolnak kérésére.


Ez a termék a Koronavírus miatt kialakult gyártói és szállítói leállások következtében nem rendelhető. Kérem válasszon olyan terméket amely raktáron van.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez