Motorgumi

kereső

Szélesség: Magasság: Átmérő:
Gumi méret
Gumi méret
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Szélesség: Átmérő:
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Cikkszám: 396260

Mitas MC24 54 S motorgumi

Méret:

90/90-21

Kategória: Enduro
Súly: 54
Sebesség: S
Tömlős

33 890 Ft

Készlet és szállítási információ

A webáruházunkban feltüntetett árak csak Online rendelés esetén érvényesek.

Mitas MC24 enduro motorgumi

A Mitas MC24 enduro motorgumi, mely blokk típusú mintázatából adódóan jó minőségű és kevésbé jó minőségű felületen egyaránt tökéletesen használható.

Mitas MC24: kiváló teljesítmény és tapadás, minden felületen

A Mitas MC24 modern enduro gumiabroncs, blokk típusú mintázattal ellátva, melyet jó minőségű közúton és kevésbé jó minőségű felületen egyaránt használhatunk. Mintázata biztosítja azt, hogy szinte minden körülmények közt képes legyen helytállni.

Tökéletes tapadás, magas futóteljesítmény és könnyű kezelhetőség jellemzik, nem csoda tehát, hogy rengeteg, terepen is közlekedő motoros egyik kedvenc gumiabroncsa. 

Leginkább azoknak ajánlott, akik nem riadnak vissza a kalandoktól, sőt, keresik is őket. A biztonságos és kényelmes motorozás érdekében pedig szeretnének kiegyensúlyozott teljesítményű, megbízható gumit járművükre, és az ár-érték arány is fontos számukra.

Mitas: cseh minőség és megbízhatóság 1933 óta

A Mitas kerékpár- és motorgumik gyártására szakosodott. A gyár működését 1933-ban kezdte Csehországban, MITAS Praha márkanév alatt. A Mitas nevet 1947-ben vette fel, ekkor már a három gyártóbázison üzembe helyezett csúcsteljesítményű berendezéseinek köszönhetően példaértékű növekedésnek indult. 

Nagyszabású értékesítő hálózatának köszönhetően a Mitas egyre kedveltebb márkának számít mind a motorgyártók, mind pedig a motorosok körében. A cseh Mitas gyár évtizedek óta a vezető európai gumiabroncs-gyártók között található. 

Motorkerékpárokra jó minőségű gumiabroncsokat gyárt többek közt cross, enduro, utcai-országúti, sport-túra és robogó kategóriákban is. Az általuk gyártott gumik a legváltozatosabb területeken használhatók. 



A termék jelenleg nincs készleten.


Kérjük adja meg adatait és hamarosan értesítjük a várható szállítási időről.







Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk.

Kollégáink 1-2 munkanapon belül válaszolnak kérésére.


Ez a termék a Koronavírus miatt kialakult gyártói és szállítói leállások következtében nem rendelhető. Kérem válasszon olyan terméket amely raktáron van.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez