Motorgumi

kereső

Szélesség: Magasság: Átmérő:
Gumi méret
Gumi méret
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Szélesség: Átmérő:
Márka: Kategória:
Új gumik Használt gumik
Cikkszám: 316120

Mitas MC22 54 L motorgumi

Méret:

120/70-10

Kategória: Robogó
Súly: 54
Sebesség: L
Tömlő nélküli
Fehér oldalfal

28 090 Ft

Készlet és szállítási információ

A webáruházunkban feltüntetett árak csak Online rendelés esetén érvényesek.

Mitas MC22 robogó motorgumi

A Mitas MC22 robogó gumiabroncs, melyet szinte minden útfelületen használhatunk.

Mitas MC22: kiváló teljesítmény sérült, kevésbé jól karbantartott útfelületen is

A Mitas MC22 robogóra tervezett gumiabroncs, mely futófelületi mintázattal, a legmegfelelőbb oldalfal kialakítással és kiváló anyag-összetétellel rendelkezik. Kiváló úttartást, jó kezelhetőséget és nedves, sérült útfelületen is megfelelő tapadást garantál. Tökéletes választás a retro stílus kedvelőinek, illetve az Old Timer motorkerékpárok szerelmeseinek.

Magas futóteljesítmény és könnyű kezelhetőség jellemzik, ráadásul elődeihez képest lassabb kopást és magasabb élettartamot is kínál. kiváló teljesítményt nyújt nedves, kevésbé karbantartott útfelületen is. Nem csoda tehát, hogy rengeteg kalandvágyó robogós egyik kedvenc gumiabroncsa. 

A Mitas MC22 leginkább azoknak a robogósoknak ajánlott, akik szeretnének kiegyensúlyozott teljesítményű, megbízható gumit járművükre, ennek érdekében pedig egy jó ár-érték aránnyal rendelkező alternatívát keresnek, mely nem csak tökéletesen teljesít, de élettartamát tekintve is megállja a helyét.

Mitas: cseh minőség és megbízhatóság 1933 óta

A Mitas kerékpár- és motorgumik gyártására szakosodott. A gyár működését 1933-ban kezdte Csehországban, MITAS Praha márkanév alatt. A Mitas nevet 1947-ben vette fel, ekkor már a három gyártóbázison üzembe helyezett csúcsteljesítményű berendezéseinek köszönhetően példaértékű növekedésnek indult. 

Nagyszabású értékesítő hálózatának köszönhetően a Mitas egyre kedveltebb márkának számít mind a motorgyártók, mind pedig a motorosok körében. A cseh Mitas gyár évtizedek óta a vezető európai gumiabroncs-gyártók között található. 

Motorkerékpárokra jó minőségű gumiabroncsokat gyárt többek közt cross, enduro, utcai-országúti, sport-túra és robogó kategóriákban is. Az általuk gyártott gumik a legváltozatosabb területeken használhatók. 

A termék jelenleg nincs készleten.


Kérjük adja meg adatait és hamarosan értesítjük a várható szállítási időről.







Köszönjük!

Üzenetét megkaptuk.

Kollégáink 1-2 munkanapon belül válaszolnak kérésére.


Ez a termék a Koronavírus miatt kialakult gyártói és szállítói leállások következtében nem rendelhető. Kérem válasszon olyan terméket amely raktáron van.

0

Kosár tartalma
A kosara jelenleg üres!
Összesen: 0
Tovább vásárolok Tovább a fizetéshez